300 TL üzeri ücretsiz kargo
300 TL üzeri ücretsiz kargo
300 TL üzeri ücretsiz kargo
Güneş Kremi Nedir – Lovest 50 Faktör Güneş Kremi

Güneş Kremi Nedir – Lovest 50 Faktör Güneş Kremi

Güneş kremi, cildin UVA ve UVB gibi güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan kozmetik bir üründür. Türkçe karşılığı güneş koruma faktörü olan Sun Protection Factor, güneşten yayılan zararlı etkilere karşı cildin korunmasını sağlar. Bu nedenle güneş kremi, özellikle yaz aylarında güneşin zararlı etkilerine karşı cildini korumak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. 

Güneş koruyucu olarak da adlandırılan güneş kremleri, zararlı UV ışınlarının sebep olduğu radyasyonu absorbe eden ya da yansıtarak geri gönderen ürünlerdir. Güneş kremlerinin cildi koruma cildi koruma düzeyi ise SPF ölçü birimi ile ifade edilir.

Güneş Kremi Nedir? 50 Faktör Güneş Kremi Ne Demek?

Güneş kremi, cilde uygulandığında UV ışınlarını yansıtarak veya absorbe ederek cildin bu ışınlardan korunmasını sağlar. Güneş koruyucu krem kullanarak ciltte oluşabilecek güneş yanıkları, erken yaşlanma belirtileri ve cilt kanseri riskler en aza indirilir.

Güneş kremlerinin güneş koruma faktörü, genelde 15 ile 50 arasındadır. Tercih edilen güneş kreminin SPF değeri ne kadar yüksek ise cildin zararlı UV ışınlarına karşı o kadar uzun süre korunmasını sağlar. Güneş Kremi SPF50, cildi SPF 30 güneş kremlerinden daha uzun süre korur. Ancak güneş kremlerinin belirli aralıklarla yeniden uygulanması önerilir.

50 Faktör Güneş Kreminin Faydaları?

En yüksek koruma faktörüne sahip 50 faktör güneş kremi kullanımı, özellikle yaz aylarında cilt sağlığının korunması açısından son derece önemlidir. Ancak 50 faktör güneş kremlerinin güneş ışınlarına karşı koruma sağlayabilmesi için dikkat edilmesi gereken birtakım noktalar bulunur.

  • 50 Faktör Güneş Kremi Kaç Saatte Bir Uygulanır?

Cildinizin UVA ve UVB gibi zararlı güneş ışınlarından koruması için düzenli aralıklarla ve yeterli miktarda güneş kremi uygulanması gerekir. Güneş Kremi SPF50 ürünlerinin tam anlamıyla koruma sağlaması için 2 saatte bir tekrar uygulanması önerilir. Ancak yüzme, terleme veya havluyla kurulanma gibi aktiviteler sonrasında daha sık uygulanması gerekebilir. 

  • 50 Faktör Güneş Kremi Kaç Saat Korur?

Güneşin zararlı ışınlarını yüzde 98'e kadar filtreleyebilme özelliğine sahip 50 faktör güneş kremleri; sağlıklı, canlı ve parlak cilt görünümünüzü uzun süre korumanıza destek olur. Aynı zamanda güneş kremlerinin birçoğu cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi de sağlar. 50 faktörlü güneş kremleri, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı yaklaşık 4 saat korur. Ancak havuza veya denize girdikten sonra yeniden güneş kremi uygulamanız yararlı olabilir.

  • 50 Faktör Güneş Kremi Zararları Var mı?

50 faktör güneş kremleri, genellikle cilde zarar vermez. Ancak bazı insanlarda alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Nadir olarak görülen bu tür reaksiyonlar, genellikle ürünün içeriğindeki bazı maddelere karşı hassasiyetten kaynaklanabilir. Ayrıca SPF50 güneş kremi uygularken gözlerden uzak tutmaya özen göstermeniz yararlı olacaktır.

30 Faktör ve 50 Faktör Güneş Kremi Arasındaki Farklar?

SPF 30 ve SPF 50 güneş kremleri arasındaki temel fark, cildi güneşin zararlı UV ışınlarına karşı koruma düzeyleridir. SPF 30 güneş kremi yaklaşık olarak %97 UVB ışınlarına karşı koruma sağlarken, SPF 50 güneş kremi yaklaşık olarak %98 oranında koruma sağlar. Yani SPF 50 güneş kremi, SPF 30'a göre biraz daha yüksek koruma sağlar. Ancak, her iki durumda da güneş kreminin düzenli aralıklarla ve yeterli miktarda uygulanması önemlidir. Ayrıca, her iki güneş kremi de cildin UVB ışınlarının yanı sıra UVA ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olabilir.

Lovest Güneş Kremi Spf50 Tanımı? Nasıl Uygulanır?

Lovest Güneş Kremi SPF50, güneşin yaydığı zararlı UV ışınlarından cildin tam anlamıyla korunmasını sağlayan cilt bakım ürünleri arasında yer alır. Cilt için yüksek koruma sağlayan Lovest Güneş Kremi SPF50, özellikle yaz aylarında belirli aralıklarla cildinize gönül rahatlığı ile uygulayabileceğiniz bir üründür.

  • Güneş Kremi SPF50 ürününün temiz ve kuru cilde uygulanması önemlidir.
  • Güneşe çıkmadan 15 veya 30 dakika önce uygulanmalı ve iki saatte bir tekrarlanması ile tam anlamıyla koruma sağlanabilir.

Lovest Güneş Kremi Fiyatları – Satın Al – Online Sipariş

Yüksek koruma özelliği ile öne çıkan Lovest Güneş Kremi SPF50, özel içeriği sayesinde cildi korurken ihtiyaç duyduğu nemi de sağlar. Lovest Cosmetic dermatologları tarafından özel formüller ile hazırlanan Lovest Güneş Kremini satın almak için https://lovestcosmetic.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.