300 TL üzeri ücretsiz kargo
300 TL üzeri ücretsiz kargo
300 TL üzeri ücretsiz kargo
Zeytin Sütü Nedir? Zeytin Sütü Ne İşe Yarar?

Zeytin Sütü Nedir? Zeytin Sütü Ne İşe Yarar?

Zeytin ağacının yapraklarından elde edilen doğal bir sıvı olan zeytin sütü, son zamanlarda cilt bakımında sıklıkla tercih edilen doğal bir bileşendir. İçeriğinde bulunan zengin antioksidanlar, vitaminler, mineraller ve yağ asitleri gibi bileşenler ile cilde birçok açıdan fayda sağlayan doğal bir cilt bakım ürünüdür.

Doğal ve hafif içeriği ile öne çıkan zeytin sütü, cildin günlük nem ihtiyacının karşılanmasını sağlarken cilt kuruluğunun önüne geçer. Aynı zamanda zengin antioksidan içeriği sayesinde cildin çevresel etkenlere karşı korunmasında da etkili bir cilt bakım ürünüdür. Bu nedenle zeytin sütü, cilt sağlığı konusunda hassas olan kişilerin cilt bakım rutinlerine eklediği ürünler arasında yer alır.

Zeytin Sütü Nasıl Kullanılır?  

Zeytinden elde edilen en verimli yağ olan zeytin sütü, antioksidan özelliği ile dikkat çeken bir cilt bakım ürünüdür. Aynı zamanda içeriğindeki vitaminler ve mineraller ile cildin onarılmasına ve cilt tonunun eşitlenmesine de olanak sağlar. Ancak zeytin sütü kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken belirli unsurlar bulunur.

  • Zeytin sütü uygulamasından önce cildin temiz olması, önemlidir. Bu nedenle uygulama öncesinde cildin yıkanması gerekir.
  • Genellikle şişe içerisinde bulunan zeytin sütü, şişenin damlalığı ile yüz, boyun ve dekolte bölgesine birkaç damla damlatılır.
  • Ardından damlatılan zeytin sütü, parmak uçları ile masaj yapılarak uygulanabilir.

Zeytin Sütünün Faydaları Nelerdir?

Zeytin ağacının yapraklarından elde edilen cilt bakım ürünü olan zeytin sütü, içeriği ile son zamanlarda pek çok kişi tarafından tercih edilir. Cildin nem ihtiyacını karşılayan bu ürün, cilt tonunuzun eşitlenmesine de imkân tanır. Zeytin sütünün cilde sağladığı faydalar, genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  • Zeytin sütü, cilde derinlemesine nüfuz ederek cildin günlük nem ihtiyacının karşılanmasına olanak sağlar ve cildin nem dengesini korur.
  • İçerdiği antioksidanlar sayesinde, cildi serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı korunmasına destek olur.
  • Antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bakımından zengin bir içeriğe sahip olan zeytin sütü, ciltteki yaşlanma belirtileri en aza indirilir.
  • Zeytin sütü, cilt tonunu dengelemeye ve ciltteki renk farklılıklarını azaltmaya yardımcı olabilir.
  • Hassas veya tahriş olmuş ciltleri yatıştırılmasında da etkilidir. Ciltte çeşitli sebepler ile oluşan küçük irritasyonların hafifletilmesine de destek olur.
  • Zeytin sütü, ciltteki iltihaplanmanın azaltılmasına yardımcı olabilir.

Lovest Zeytin Sütü Fiyatları – Satın Al – Online Sipariş

Alanında uzman dermatologlar tarafından özel olarak elde edilen Lovest Zeytin Sütü, güvenli bir cilt bakımı takviyesi olarak kullanılabilir. Lovest Zeytin Sütü içeriği ve kullanımı konusunda daha detaylı bilgi edinmek için https://lovestcosmetic.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.